Falun verstelbaarKuperus Verstelbaar slaapsysteemKuperus verstelbaar slaapsysteemKuperus verstelbaar slaapsysteemKuperus Verstelbaar slaapsysteemKuperus Verstelbaar slaapsysteem

ELEKTRISCHE BOXSPRING

3 VERSTELBARE SLAAPSYSTEMEN

Alle luxe bedden van Kuperus, uitgezonderd model ALEXIA, zijn leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering voor optimale ontspanning.

BOXSPRING VERSTELBARE SLAAPSYSTEMEN


FALUN

De boxspring elektrisch FALUN is een 2-motorige verstelbare plint-boxspring.

VIP2

Als u kiest voor de VIP2 uitvoering met een dubbele motor zijn het rugdeel en beendeel onafhankelijk van elkaar verstelbaar. Het beendeel is voorzien van een automatische knieknik die zorgt voor een prettige ondersteuning.

VIP4

Naast de VIP2 uitvoering is er ook een luxe VIP4 met als extra een neksteun en verstelbaar onderbeendeel. Uw verstelbaar bed is in dat geval voorzien van 4 onafhankelijke motoren voor rugdeel, neksteun, bovenbeendeel en onderbeendeel.

Alle verstelbare systemen worden standaard geleverd met een draadloze RF afstandsbediening.

Wenst u meer informatie?

Bekijk het Slaapboek van Kuperus, of download het Slaapboek. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u een bezoek brengen aan een dealer bij u in debuurt.

Bekijk hier....

....onze bedden collectie Natuurlijk Slapen met zoals: mooie beddenluxe boxspringrond bedcomplete boxspringverstelbare boxspringboxspring elektrischboxspring bed en onze mogelijkheden op het gebied van hoofdborden.