Home » BOXSPRINGS » Elektrische boxspring

ELEKTRISCHE BOXSPRINGS

​De verstelbare slaapsystemen​

​Alle luxe bedden van Kuperus, uitgezonderd model ALEXIA en de SONT, zijn leverbaar in een ele​ctrisch verstelbare uitvoering voor optimale ontspanning en gebruiksgemak.

BOXSPRING VERSTELBARE SLAAPSYSTEMEN

FALUN

​De electrisch verstelbare boxspring FALUN is een 2-motorige verstelbare plint boxspring.

​VIP2

​Als u kiest voor de VIP2 uitvoering met een du​o motor zijn het rugdeel en beendeel onafhankelijk van elkaar verstelbaar. Het beendeel is voorzien van een automatische knieknik die zorgt voor een prettige ​zithouding.

VIP4

Naast de VIP2 uitvoering is er ook een luxe VIP4 met als extra een neksteun en verstelbaar onderbeendeel. Uw verstelbaar bed is in dat geval voorzien van 4 onafhankelijke motoren voor rugdeel, neksteun, bovenbeendeel en onderbeendeel.
Alle verstelbare systemen worden standaard geleverd met een draadloze RF afstandsbediening.

VIP4 pull back

Optioneel is de VIP4 uitvoering leverbaar met een pull back functie. Indien u het rugdeel omhoog verstelt verschuift het ligvlak naar achteren zodat uw nachtkastje evenvoudig bereikbaar blijft.

​Afstandsbediening

​Alle verstelbare systemen worden standaard geleverd met een draadloze radio frequency (RF) afstandsbediening.

Wenst u meer informatie?

Bekijk het Slaapboek van Kuperus, of download het Slaapboek. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u een bezoek brengen aan een dealer bij u in de buurt.

​Bekijk hier....

....onze beddencollectie Natuurlijk Slapen: