Coolatex 28 doorsnedeCoolatex matrasCoolatex matrassen & toppersCoolatex matrasCoolatex kussenCoolatex kussen

Latex matras met Coolatex inside

Matrassen, toppers en kussens

Coolatex inside

De Coolatex inside matrassen, toppers en kussens worden samengesteld uit ­verschillende lagen van innovatieve materialen die volgens de nieuwste en meest geavanceerde productietechnieken worden vervaardigd.

Hierdoor krijgt uw matras onderscheidende eigenschappen:

Verkoelend

Alle matrassen hebben een toplaag van Coolatex. Coolatex is een nieuw hybride materiaal met een zeer zachte touch. De zeer open celstructuur maakt een directe warmte afvoer mogelijk waardoor een verkoelend effect ontstaat. Het materiaal zelf combineert de zachtheid en soepelheid van latex met de drukverlagende eigenschappen van slow recovery foam.

Progressief drukverlagend en ondersteunend

Aan de bovenkant van de matras, zeer dicht bij het lichaam, is de coolatex laag aangebracht. Deze laag is zacht en soepel waardoor de contouren van het lichaam goed gevolgd worden zonder drukpunten te veroorzaken.

Ventilerend

Door de open celstructuur spreken de ventilerende en ­verkoelende eigenschappen van Coolatex voor zich. Alle andere lagen in de ­matras zijn voorzien van verticale en ­horizontale kanalen waardoor lucht kan circuleren en warmte en vocht kan worden afgevoerd.

Zacht, Soepel & Duurzaam

De hoes van de Coolatex matras is gemaakt van een ­bijzonder, in 2 richtingen elastisch, materiaal waardoor de ­eigenschappen van de Coolatex volledig tot hun ­recht komen. Aan de onderzijde is een textiel met antislip ­eigenschappen toegepast.

Wenst u meer informatie?

Download de Coolatex inside brochure of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Of bezoek ook één van onze dealers bij u in de buurt en ervaar daar de Coolatex inside matrassen, toppers en kussens.