Bent u toe aan een matras op maat?Geen mens is gelijkLaat u goed voorlichtenWij stellen uw matras op maat samenUw gepersonaliseerde matras

Aangemeten matras van Kuperus

Uw persoonlijk aangemeten matras voor het slaapcomfort dat bij u past.

KUPERUS AANGEMETEN


Bent u toe aan een matras op maat?

Geen mens is gelijk. Slaaphouding, lichaamsbouw en persoonlijke smaak bepalen de comfort­beleving, en u ervaart dit op uw eigen wijze. Wordt u ’s nachts wakker omdat u niet lekker ligt of omdat u ­pijnpunten voelt? Wordt u ’s ochtends wakker zonder het gevoel te hebben echt uitgeslapen te zijn? Pijn in uw onderrug bij het opstaan? Heeft u door uw lichaamsbouw het gevoel dat een standaard ­matras u niet geheel past? Of wilt u gewoon het beste voor uzelf?


Laat u goed voorlichten!

Uw gepersonaliseerde matras is echt een investe­ring in de kwaliteit van uw nachtrust. Na een goede nacht staat u ‘s ochtends fit en uitgerust op. Klaar om de uitdagingen van een nieuwe dag aan te gaan.

Neem daarom de tijd om tot de beste keuze te komen voor een nieuwe ­matras, uw individuele ­matras. Want u bent uniek en u verdient de matras die het beste bij u past. Uw ­Kuperus ­Aangemeten Dealer helpt u daarbij.

Slaaphouding, ­lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren bepalen op welke plaats u wat dieper weg wilt zakken in de ­matras. Of juist andersom, op welke plaats u wat meer ondersteu­ning nodig heeft. Uw ­Kuperus ­Aangemeten Dealer ­licht u voor en laat u de ­verschillen ervaren om zó tot de beste keuze te komen.


Wij stellen uw matras op maat samen!

Uw gepersonaliseerde matras is echt een investe­ring in de kwaliteit van uw nachtrust.

De Kuperus Aangemeten Matras is een pocket­vering matras, verend van kant tot kant. De 18 cm hoge, 8-slags pocket veren zijn individueel verpakt en ­gemaakt van thermisch gehard staal. Uw ­matras op maat wordt samengesteld door verschillende staaldraad­diktes in de veren toe te passen. Er zijn 5 verschillende draaddiktes leverbaar. Uiteraard, hoe ­dikker de draad, hoe stugger de veer.
Door de opeen­volgende rijen veren in verschillende draaddiktes uit te ­voeren wordt de voor u optimale lichaams­ondersteuning gerealiseerd. Ondersteuning die wordt ingegeven door uw favoriete slaaphouding.

Wenst u meer informatie?

Bezoek de website www.kuperusaangemeten.nl (opent in nieuw venster).

Download de Kuperus Aangemeten brochure of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.
Of ervaar een persoonlijk aangemeten matras ook bij één van onze dealers bij u in de buurt.