Liszt matras van Kuperus

De handgemaakte Liszt matras van Kuperus

Matras Liszt van Kuperus blinkt uit in uniek ligcomfort.


Liszt matras

De handgemaakte Liszt matras van Kuperus blinkt uit in ligcomfort door de combinatie van drie bijzondere materialen:
• 18 cm multi-pocketveer
• 100 % natuurlatex
• zeer elastische gebreide matrasstof

De kern van de matras

De Liszt matras heeft een unieke kern van 18 cm hoge multi-pocketveren. Door de hoge veerbezetting volgt de matras perfect de contouren van uw lichaam. De kern heeft vijf zones. De zachtere zones bij schouder en heup in combinatie met de iets stevigere zone bij de onderrug geven het lichaam een uitstekende ondersteuning.

Comfortlaag

De multi-pocketveren zijn aan beide zijden afgedekt met een hoogwaardige 100 % natuurlijke latex. De latex is voorzien van vele honderden luchtkanalen, waardoor een goede ventilatie gewaarborgd is. Deze comfortlaag geeft u het luxe gevoel.

Matrashoes

De matrashoes is gemaakt van een zeer elastische, gebreide luxe matrasstof en is gevuld met wol. De handgetufte en blind genopte matras voelt stabiel aan.

Wenst u meer informatie?

Download de Matras Liszt brochure of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier

Of bezoek ook één van onze geselecteerde dealers bij u in de buurt en ervaar daar het slaapcomfort van de Ligne d'Or collectie luxe matrassen.

Bekijk ook...

....onze luxe matrassen collectie met de Ligne D'or collectie matras op maat en alles over onze pocketvering matras met Long Lasting Spring Technology.