Home » MATRASSEN » Matras Ligne d’Or

MATRAS LIGNE D'OR

​3 solide en stabiele matrassen in een luxe damast uitvoering.

​De matrassen uit de collectie Ligne d'Or

​​De in Nederland met de hand gemaakte Ligne d’Or matras is een hoogwaardige en ­duur­zame matras. Het hart van de matras bestaat uit een 18 cm hoge 5 zone pocketvering kern. Dit geeft de Ligne d’Or matras van Kuperus een solide en stabiel slaapcomfort. De matras zit in een luxe damast hoes.

Maak het matras op maat met keuze uit 3 verschillende slaapcomfort

​Met een keuze uit drie verschillende unieke comfort afdeklagen en 2 hardheden van de ­pocketveer, beschikt u over een matras afgestemd op uw persoonlijke comfortwens.

Matras op maat

​Alle matrassen ook op maat leverbaar.

Matras Fitou met een Coolatex FloFom afdeklaag


​Flofom is een ingenieuze hybride van traagschuim en dynamisch polyurethaan schuim. Het materiaal is luchtdoorlatend, zacht, soepel en voert gemakkelijk warmte af. Flofom heeft zowel medium release als medium recovery eigenschappen.

Matras Pinot met een soepele ​Talalay latex afdeklaag

​Talalay latex wordt gemaakt volgens het zogenaamde ​Talalay proces, een zeer ​temperatuur gereguleerd proces voor de vervaardiging van hoogwaardige latex. Het vulkanisatie proces resulteert in zeer homogene latex structuur met grote trekkracht en duurzaamheid. Deze latex heeft uitstekende ventilerende eigenschappen en is ­soepel en zacht.

Matras Malbec met een optimaal ventilerende afdeklaag van gelatexeerd paardenhaar

​Dit is een zeer sterk, extreem goed ventilerend materiaal​. Bij uitstek geschikt voor mensen die een stevige matras willen.​

Wenst u meer informatie?

Download de ​Boxspring en Matrassen brochure van Kuperus of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. 
Of breng een bezoek aan één van onze dealers bij u in de buurt en laat u daar compleet informeren.